26.7.09

keinginan yg tergedik2 sgt..



bridal shoe from jimmy choo...kalo la kekande ku yg bagi..gerenti ku syg gile same die..ehehe

2 months and three weeks

alahai, cepatnye mase berlalu..aritu kire2 baru 3-4 bulan..sekarang tinggal lagi 2 bulan je..ape pun aku x siap lagi..tapi ape yang aku dah buat ialah col siput tuk book die as a photograper on our event..kad pun suh ma yg buat,tapi die kate x buat lagi sbb byk keje,,adus...x sangke even atfirst ayah menentang keras our r/ship, aku pun mula tawar nak teruskan our engagement..tapi finally, berjaya gak meneruskan..terime kasih kepada adik2 ku, mak dan sahabat tercinta ku (zura) kerana berjaya menyokong ku dan memberi semangat kepada ku..so,ape yg penting hanye ade 2 bulan lagi tuk ku planning ape yg harus ku sediakan..meh kite tgk cheklist aku yg x begitu complete lagi..

1. baju...camne la agaknye yg aku nak..aku pun confius gak..

entahla,x tahu yg camne..tapi ku nak cari baju kurung moden warna putih yang simple tapi nmpk menarik..

2. mini pelamin+make up..em,ni pun agak keliru gak..dalam perancangan ini, ingatkan nak amik k.ogy jd mak andam aku..tula, balik ipoh nnt aku ingat nak g jumpe k.ogy la..nk tgk la hasil2 keje die..setakat ni, hasil keje die ok la..





tapi yg pasti ye..putih merah menjadi pilihan ku..tula, putih bersih ditambah dengan bunga2 ros merah..hulamak..cantiknye ku rase..ehehe

3. gubahan hantaran..ku planning camni, hantaran ku kepada kekande ku aku nak buat warna merah putih, dan hantaran drpd kekande ku untuk ku..warna putih merah..aku rase aku nye hantaran mmg glam sbb aku ni mmg jenis memntingkan kecan
tikan dan keglamoran gitu..ewah!dan ku juge berharap agar kekande ku nye hantaran pun glam gak lak..sbb kalo die buat cincai2..maluku ini..waduh2..


4. door gift...ku dah booking muffin nk bg kat guest sume..mybe, mak nak tambah bunga telur dlm paper beg kot..

em..ku pun dah x tahu nak tulih ape..next time je la aku sambung balik ek..






8.7.09

1234

1-2-1-2-3-4
Give me more loving than I’ve ever had
Make me feel better when I’m feeling sad
Tell me I’m special even though I know I’m not
Make me feel good when I hurt so bad
Barely getting mad
I’m so glad I found you
I love being around you
You make it easy
Its as easy as 1-2-1-2-3-4
There’s only one thing
To Do
Three words
For you
(I love you) I love you
There’s only one way to say
Those three words
That’s what I’ll do
(I love you) I love you
Give me more loving from the very start
Piece me back together when I fall apart
Tell me things you never even tell your closest friends
Make me feel good when I hurt so bad
You’re the best that I’ve had
And I’m so glad I found you
I love being around you
You make it easy
It’s easy as 1-2-1-2-3-4
There’s only one thing
To Do
Three words
For you
(I love you) I love you
There’s only one way to say
Those three words
That’s what I’ll do
(I love you) I love you
(I love you) I love you
You make it easy
It’s easy as 1 2 1 2 3 4
There’s only one thing
To Do
Three words
For you
(I love you) I love you
There’s only one way to say
Those three words
That’s what I’ll do
(I love you) I love you
(I love you) I love you
1-2-3-4
I love you
(I love you) I love you

JULAI YANG MENGEMBIRAKAN, PENANTIAN OGOS YANG MENDEBARKAN


Agak lame gak aku x update blog ni..besela agak sibuk dgn kerja2 harian (working,meeting, eating, dating)..ehehe..setiap aku mmg x sabar menatikan kehadiran julai..bukannye ape sbb besday aku jatuh dalam bulai julai..setiap kali mennti kehadiran besday aku,aku sesgt la excited..ehehe..x sbr nak tggu ape besday present thn ni..tapi ape yg aku rasekan skrg..aku dah dpt hadiah yg paling bermakna dlm hdp ku..ku bersyukur kepada mu Ya Allah..Hadiah yg paling bermakna tu adalah, aku bakal menjadi milik org..aku bakal bertunang x lame lagi dan bakal bekawin pada thn depan..itulah hadiah yang paling bermakna sekali..terima kasih Ya Allah sebab kau kunia seseorang yg begitu menyayangi dan menyintai diri ku ini..akan ku hargainya kasih sygnye sehingga ke hujung nyawa..amboi hayat bunge2 lak..

esok kitorang nak balik ipoh sesame..sonoknye rase ati..haha..1 ogos ni,parents die akan merisik aku..berdebar2 rasenye hati..sbb aku blum jumpe mak die lagi..hopefully semuanya berjalan lancar..aku berdoa camne parents aku boleh menerima die,camtu gak la family die boleh menerima aku..amin...

 
Blogger Templates by Wishafriend.com