27.10.09

our Love is Purple




Your Love is Purple

When you love someone, their life becomes your life. And you want to help them be the best person possible.
You are a natural visionary, and you tend to be the teacher in your romantic relationships. You have a lot of wisdom to impart.

You are inspiring and powerful. Many people look up to you, and you often fall in love with those who admire you.
It's hard for you to find someone who's your equal. And to be honest, you enjoy having a bit of a power imbalance in your relationships.

*means, warna tema tuk kahwin nnt kena warna purple la ek...
=)

You Are a Good Student of Men




You Are a Good Student of Men

You're pretty good at knowing what men are thinking
But you're not dead on 100% of the time
Let your guy off the hook sometimes... because you may be reading him all wrong!

*ku amik kuiz dalam blogthings..yeke aku ni tahu pasai lelaki...
entah le..kalo ku phm, nape b4 tunang ku dah byk putus dengan
ramai lelaki..uhhh..ape yg aku tahu "men is always un predictable"..

26.10.09

MERISIK GALLERY ONLINE CONTEST














setelah membace promosi yg dibuat oleh merisik gallery,
hatiku ini melonjak2 gembiranye..manela tahu, tetibe
dapat hadiah gubahan hantaran dari merisik gallery kan..ehehe
ape2 pun, i nak ucapkan jutaan time kasih kepade team merisik gallery
kerana kesudian mereka tuk menganjurkan contest ini, dan secare tdk lgsg
we all yg bakal2 pengantin ni rase sungguh teruja tuk join contest ni..ehehe
to all tean merisik gallery, kat sini i dah pilih set gubahan hantaran yg betul buat hati i
tergedik2...bende yg paling i berkenan sekali. tu ha...english box colour pink white tu..
comei sesgt..*wink*

GUBAHAN HANTARAN IDAMAN SAYA

http://merisikgallery.fotopages.com



the bride : Zulkifli Ismail
the groom : Azeante Omar
Akad nikad's date : 9 oktober 2010
wedding / Sanding's date : 10 oktober 2010

20.10.09

my big E day

nsb baik future SIL i de snap pic skt2..so, i upload la dulu kat sini even kualiti pic nye x bape memuaskan..ehehe..


"time discussion"

"sarah and nina"

"future MIL sarungkan cincin"

"bby yg tersipu2 malu tggu ayah sarungkan cincin utk nye"

"yatie - my BFF"

"adikku yg gemok"

18.10.09

alhamdullillah

ku bangun pagi semalam dan pd pg2 yg akan dtg dgn penuh rse kesyukuran..
alhamdullillah, tuhan telah makbulkan jodoh ku..

kini ku telah dikurniakan seorang kekasih yg bakal menjadi hubby aku,
yang akan memimpin kehidupan aku. yang akan menjage aku, sepanjang hayatnye..
ku berharap agar kurniaan NYA itu adalah yg terbaik utkku..insyaallah..

btw, thanks to all yg wished me..doakan ape yg ku miliki sekarang
akan sentiase ku miliki hingga ke akhir hayat..
ingatkan nak upload pic tunang..tapi pic nye masih ku tak dpt..
so yg sempat ku snap de lah pic mini dais ku..
so, ku upload dulu di sini ek..
for others pic akan menyusul kemudian...*wink*

15.10.09

=)

arini ku bangun tidor dengan penuh rase kegembiraan di dalam hati..awl pagi ku dah bangun even mlm td ku lambat tido..alhamdullillah, ku amat bersyukur akhirnye waktu itu akan tibe..hampir 24 jam ku akan jadi tunangnye..x sabarnye nak balik ipoh jap lagi..hurayy..kepade semua blogger doakan ku selamat sepanjang perjalanan balik nnt..sesiape yg ade kelapangan jemputla hadir ke majlis pertunangan ku esok ek..=)

12.10.09

5 days to go..

im got migrain, feel so tired..lost appetite..urghh...

em, baru nak bertunang, kurasekan begitu penat sekali...
lagi 5 hari..semalam ku dah settle bab hantaran..lega satu part..
yg menjadi masalah ku sekarang ni adalah door gift..muffin last minit x leh buat..
so, ku jadi rungsing..nak gantikan dgn ape..any suggest???

1.10.09

pillow ring

kan ke aritu ku dah janji nak snap pic pilllow ring tu kan..so,

di sini ku persembahkan...


 
Blogger Templates by Wishafriend.com