6.5.10

so far,im got my love back...

em,dah bersawang blog aku ni sbb dah lama x updated..
first disebabkan mood aku yang kuarang stabil a few months ni,
second sebab byk keje kat ofis, and bz dgn exam2...
tapi mostly adalah disebabkan KEMALASAN ku ini..ahaks..

btw, pasai aku dgn die, so far everything goin fine lately ni.
ALHAMDULILLAH..hopefuly, everthing akan ok till our wedding..
em,ni noted tuk aku dari bro razzi :

Razzi Rahman @ Brother Love Says:
May 1st, 2010 at 2:30 am

MSDIAZ - Very-very happy for you kerana dapat berbaik-baik semula dengan tunang you. Okey now, Im not sure how is your tunang like, but I think this is the time for you untuk sedikit be away from him… Just untuk test tengok, hati dia…
See if dia komplen tak cukup masa bersama ke, or see if dia marah dalam rindu ke. Try jangan bagi muka sangat kat dia :)
Buat-buat you pulak yang hilang dan kononnya tawar hati. Don’t be afraid… kalau dia betul-betul sayangkan you, dia akan jadi lebih-lebih sayang lagi jika you always do this kind of thing. hehe…

ape2 pun, thanks god sbb still bg peluang pd aku, pada r/ship kami..

 
Blogger Templates by Wishafriend.com