5.1.09

LOVE...ARGHHHHH....


kdg2,aku cam dah boring pasai cinta,couple ni sume..tapi bile smlm aku bukak blog cinta razzi..suddenly minda aku dah terbukak..sbnrnye bercinta x ssh,tp yg menyusahkan adlh org yang bercinta tu..yela, spnjang pengalaman aku bercouple..aku x tahu nape LELAKI ni ssh sgt nak paham ati pompuan..entahla x pahm aku..diorang seolah2 x phm ape meaning of CONSIDERATION..cam kes terbaru aku..ni 3rd time aku couple..actually ble pk2 balik pasai couple ni mmg mejengkelkan..aku kenal dgn mamat ni dah nearly 2 thn..dalam spnjang r/ship aku dan die mmg byk sgt conflict..atfirst, dah 6bln kitorang kenal,then dah mule ade rase syg..tetibe aku dpt thu die muda 3thn dari aku..mmg mule2 tu rase cam x leh accept la..sbb he too young..ye la,aku that time 24th,die lak 21thn..em,cam adik aku lak..kalo dari segi luaran mmg nmpk die lebih berusia dr aku..sbb aku ni dalam categori cute gak la...ehehe..tapi betul,bkn nak berlagak lak..btw aku dgn die,aku nmpk lagi eloklah berbanding die..mmg ramai org berebut nak kat aku,cube aku mals nak layan sbb b4 this aku pernah frust..so, pas aku dpt tahu I lbh mude dari aku..aku mmg rase x nak kat die..aku rase cam x leh terima..selama hampir setahun, aku cube senyapkn diri dari die..tapi die ttp cari aku..tetiap ari col+msg..die kate mmg die sygkan aku..bagi die umur tu such a number..so, aku pun cube bukak pintu ati aku utk die..aku pn dah pk x ksh ape nak jd pun..sbb that time aku mmg dah sygkan die..yela rita rudaini dgn aidil tu lagi jauh beza..tapi leh bahagia..tapi pas kitorang dah makin erat..sunddenly everthing berubah..pas aku bawa die jmpe parents aku,die dah berubah sgt..its look like nak jauhkan diri dari aku..die dah mule x pentingkan aku,x col,x sms,x nak jmpe..alasan bz dgn keje..padahal tetiap mlm g clubbing dgn mmbr2.aku kate kat die yg die dah lain,x sygkan aku..pastu die kate aku tdh die mcm2..atlast,2 hari lpas,die bagi msg kat aku suh bawa hluan msg2,sbb die kate die x mampu nak jage ati aku,n die tahu 1 day nnt die akan kecewakan aku..sng je die ckp..aku cube utk terima die..tapi ini yg die bls..nila 1st aku jmpe lelaki yang ego+ selfish.Pada die dlm r/ship ni cume die boleh take aje,tapi time give die x nak..Die cume nak aku phm die,care die, jage die.tapi bile time aku perlukan sume tu die x nak buat..alasannye die x pandai..x pandai nak pujuk..dan ape2 jela..tula,dlm r/ship ni kite x blh harap sebelah pihak aje..dua2 phak kena mainkan peranan..kite kena give take to each other..tapi lelai ni ego..sblm nak tackle,beria2 sgt..col setiap mase..sms setiap..tapi bile dah dpt awek tu..sume berubah...spttnye bile dah dpt tu kite kenalah lg nak jge..yela sbb dah mkin syg kan..tp tula,lelaki x mcm tu..pompuan ni sbnrnye manje dan nak kan perhatian..tp lelaki kate pompuan ni mengade2,suke merenggek je..entahla,sape betul,sape salah pun x tahulah..tapi at this moment,aku nak stop dr bercinta..biarlah ramai mane pun yg kejar aku,aku akn try buat dek aje..haha

0 comments:

 
Blogger Templates by Wishafriend.com