26.7.09

2 months and three weeks

alahai, cepatnye mase berlalu..aritu kire2 baru 3-4 bulan..sekarang tinggal lagi 2 bulan je..ape pun aku x siap lagi..tapi ape yang aku dah buat ialah col siput tuk book die as a photograper on our event..kad pun suh ma yg buat,tapi die kate x buat lagi sbb byk keje,,adus...x sangke even atfirst ayah menentang keras our r/ship, aku pun mula tawar nak teruskan our engagement..tapi finally, berjaya gak meneruskan..terime kasih kepada adik2 ku, mak dan sahabat tercinta ku (zura) kerana berjaya menyokong ku dan memberi semangat kepada ku..so,ape yg penting hanye ade 2 bulan lagi tuk ku planning ape yg harus ku sediakan..meh kite tgk cheklist aku yg x begitu complete lagi..

1. baju...camne la agaknye yg aku nak..aku pun confius gak..

entahla,x tahu yg camne..tapi ku nak cari baju kurung moden warna putih yang simple tapi nmpk menarik..

2. mini pelamin+make up..em,ni pun agak keliru gak..dalam perancangan ini, ingatkan nak amik k.ogy jd mak andam aku..tula, balik ipoh nnt aku ingat nak g jumpe k.ogy la..nk tgk la hasil2 keje die..setakat ni, hasil keje die ok la..





tapi yg pasti ye..putih merah menjadi pilihan ku..tula, putih bersih ditambah dengan bunga2 ros merah..hulamak..cantiknye ku rase..ehehe

3. gubahan hantaran..ku planning camni, hantaran ku kepada kekande ku aku nak buat warna merah putih, dan hantaran drpd kekande ku untuk ku..warna putih merah..aku rase aku nye hantaran mmg glam sbb aku ni mmg jenis memntingkan kecan
tikan dan keglamoran gitu..ewah!dan ku juge berharap agar kekande ku nye hantaran pun glam gak lak..sbb kalo die buat cincai2..maluku ini..waduh2..


4. door gift...ku dah booking muffin nk bg kat guest sume..mybe, mak nak tambah bunga telur dlm paper beg kot..

em..ku pun dah x tahu nak tulih ape..next time je la aku sambung balik ek..






0 comments:

 
Blogger Templates by Wishafriend.com