2.8.09

cameron diaz and me = twin...ehehe


2 days ago i dgr cite dr my bf, die kate cameron diaz nak kawin..em, yeke..bestnye..fyi, i mmg minat gile kat cameron diaz..her smile so sweet..my ex-bf dulu kate i senyum cam cameron diaz..yeke?i pun x tahu..dulu my ex bf (akmal) siap simpan my pic dlm wallet die, pastukan sblh pic i tu die letak pic cameron diaz..haha kelakar tu..pastu my 3rd ex bf i (zul) die pun kate i senyum cam cameron diaz..die skrg kat melbourne, kdg2 i de ym dgn die, saje sembang2..de la 2-3 kali i usik die nape x cari awek mat saleh..die kate ape tau..i lagi suke cameron diaz malaysia..maksudnye i la tu..ehehe..

pastu, lagi satu pasai i dgn cameron diaz, kitorang mmg de satu kebetulan..time die couple gile dgn justin timberlake dulu..mmg nmpk die bahagia sgt..diorg couple agak lame..time tu, i couple dgn akmal..u know wht akmal pun hesem cam justin..ehehe.. tempoh kitorang couple same dgn tempoh cameron dan justin couple..lbh kurang 4 thn..pastu diorang putus, i rase sedih sgt sbb pe 2 hari pas cameron dan justin putus, i dgn akmal pun putus gak..kirenya cam satu kebetulan la..pas break off tu, i dapat semangat dan kekuatan dr cameron la..i selalu tgk dan dptkan news pasai die..tgk pas break off die happy dgn life die, camtu gak dgn i..de satu statement,kononnye org nak katekan yg die tu akan jd andartu..tapi die x kisah sbb die tahu jodoh tu akan dtg jua nnt..camtu gak dgn i..i pasti i akan temui juga jodoh i one day nnt

"cameron diaz x kisah apabila orang lain menggelarnye andartu"


mcm i pun same..mls la nak amik peduli ape org nak ckpkan..yela, nak pilih hubby bukan senang..x kan nak pakai tangkap muat je..tula, org kate jodoh kite ni mmg dah ditentukan oleh tuhan..yela, 2 months ago aku jumpe guy ni..namenye zul gak..die baik sgt..so, aku dpt rasekan mmg dielah jodoh terbaik tuk aku..ape yg sweetnye, kitorang akan bertunang on 17 okt ni..dan akan berkawin th depan..pastu u know what..cameron diaz pun akan kawin gak..ehehe..i pun dah ketemui jodoh i, cameron pun temui jodoh die gak..im so happy..


"tula buah hati cameron yg baru, hope die boleh membahagiakan cameron"




0 comments:

 
Blogger Templates by Wishafriend.com