30.9.09

cincinku

rase x sabar sgt nak upload pic cincin ku..ehehe..petang semalam col tomei tanye cincin ku da siap ke belum..pastu terus SA tu ckp..baru je siap puan...hurayyy..x sbarnye dalam hati nak mengtest cincin itu...=)

bulan 8 aritu beli cincin risik..ni beli cincin tunang lak..ape2 pun aku puji betoi layanan SA di tomei alamanda tu..sooooooooo polite..udahle orgnye cantik..berbudi bahase lak..so apelagi..aku pun dah decide bby kate wedding gift nnt die nak bagi satu set barang kemas..so aku rase cam nak beli kat tomei lagi....ni ku pesembahkan cincin ku.....











yang simple white gold tu cincin risik, yg diamond tu cincin tunang...nsb baik de design tu lagi..tinggal satu je..mmg jodoh betul la...kate bby mmg cincin tu di takdirkan tuk aku..=)

4 comments:

{lumut} said...

so cantik..thanx atas komen kamu itu...
cerita cinta kamu?yg mane?ku tak pernah bace lg..hu..jgn nilai kisah cinta kita lah yg paling truk..sbb kita tak tahu..org didepan kite itu lebih trok...dan lumut tak permah ketengahkan kisah penuh tentang kecundangan cerita lumut.sbb ianya amay pedih.so lumut pon tak tau sama ada kisah lumut or kamu yg paling teruk...diaz,lumut rase kosong.letih.

seroja jingga said...

salam diaz
call me kak jingga..im glad that u be my follower..congrats..kak tetap doa kamu bahagia

erm tema merah putih?
my weeding dulu punye tema..
but now tu sume tinggal kenangan je..

keep in touch!

ms diaz said...

lumut,

hidup ni memag kosong lumut..tapi kite berhak mengisikannye dengan sume yg bermakne..kite sendiri yg patut mengisikannye..i dulu pun pernah rase camtu gak..sometimes jiwa i ni kosong dgn kisah cinta, kehidupan , keluarga, kawan, kerja..sumenye la..tapi i dapat rasekan kite sendiri yg menjadikannye..kite sendiri akan create life kite jd lebih indah..percaye la..

kak jingga,

x salah utk mengingati kenangan..sememangnye kenangan itu utk dikenang..ape yg penting kite mmg kan ttp kenang kan nye sampe mati cume jgn terbawa2 kenangan tu dlm kehidupan kite skrg..satu ketika dulu i pun byk kali dikecewakan oleh lelaki2 yg cam hampeh..tapi satu yg kite patut bersyukur, sememangnye anugerah tuhan itu sungguh bermakne iaitu kekuatan..doakan i bahagia ye lumut dan kak jingga..

=)

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

wahhh...udah beli cincin tunang erk??
selamat bertunang....x lama je lg kn...

 
Blogger Templates by Wishafriend.com