19.7.10

PROMOTION PREMIUM BEAUTIFUL KORSET...



dah memamng sekian lame x mengupdate blog ni..entahla,nak kate bz x gak,tapi more to x de mood..wedding day lagi 2 bulan..persiapan pun still on going..
di kesempatan ni, kepada bakal-bakal pengantin,or kaum2 wanita x kira la yang sudah kawin or belum..yang anak dara or mak dara..,yang lepas pantang or ape2 je la..
ku ingin membuat promosi Premium beautiful korset..mmg semua sedia maklum, harganya tuk sepasang RM1900++..tapi kali ni, memang cukup istimewa sbb ku hanya menawarkan dengan harga RM800 sahaja..sesiape yang berminat bolehla menghubungi secepat mungkin,sebelum terlambat..ehehe

Kat sini,ku nak terangkan serba sedikit mengenai Premium Beautiful Korset tu kepada semua..tapi sebagai pemakai, ku rase ia bukan sahaja tuk slimming, tapi lebih kepada kesihatan..yang utama mengelakkan kanser fibroid.tuk sampingan yang lain2, macam mengatasi masalah sengugut/period pain, keputihan dan sesuai tuk kegunaan wanita selepas bersalin..



PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN

PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN PREMIUM BEAUTIFUL membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.

Kelebihan kualiti kain Premium Beautiful :

* Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme.

* Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.

* Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.

* Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.

0 comments:

 
Blogger Templates by Wishafriend.com