24.1.10

so surprise...

dah sebulan kitorang gdh..mlm td baru ok..but im so surprise sbb die bgtahu die de bace blog aku..argghh..aku cube sembunyikan selame arini, finally die jumpe gak..bukan pe aku x nak die kecik dgn kisah2 lame aku..aku risau sgt..hopefully die paham..the past is past, as long as die sygkan aku, aku akan sygkan die..pasai kisah2 lame tu sumenya aku dah lupuskan dlm fikiran aku..even sometimes mmg di hati ssh tuk dilupakan, tapi x semestinya kalo aku ingatkan diorang sume, aku still sygkan diorg lg..skrg ni yg de di hatiku cume tunang aku je,even sometimes aku rase x bahagia dgn die, tp aku tetap akan bg peluan pd die..

0 comments:

 
Blogger Templates by Wishafriend.com